13. maj 2024 10:22

Er Srbija pokrenula konkurs za maskotu kompanije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Er Srbija pokrenula konkurs za maskotu kompanije

Foto: ER SRBIJA

BEOGRAD - Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija pokrenula je konkurs za maskotu kompanije i pozvala punoletne građane Srbije da daju predloge kreativnog rešenja i imena buduće maskote, saopštila je danas ta kompanija.

Kako se navodi zainteresovani za učešće u konkursu, ideje mogu da pošalju najkasnije do ponedeljka, 27. maj u 23.59 časova na mejl adresu maskota@airserbia.com, sa naznakom "Maskota AirSERBIA", uz obavezno navođenje svog imena i prezimena i kontakt telefona.

Najbolje rešenje, koje izabere stručni žiri, biće nagrađeno putovanjem za četiri osobe na bazi sedam noćenja koje se može realizovati do kraja 2024. godine, a pripremljene su i vredne nagrade i za drugoplasiranu i trećeplasiranu kreativnu ideju.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić naglasio je da maskota predstavlja simbol koji povezuje kompaniju sa putnicima i širi pozitivnu energiju.

"Maskota je neizostavan deo identiteta mnogih kompanija. Ona pobuđuje dobro raspoloženje, predstavlja simbol povezanosti i prijateljstva. Verujemo u kreativnost i talenat naših građana i zato ih pozivamo da se uključe u konkurs i pomognu nam da odaberemo maskotu koja će nas predstavljati širom sveta", rekao je Rupić.