Fudbaleri Zvezde nisu pušteni na KiM, protiv Trepče sutra u Pazovi

Ekspedicija FK Crvena zvezda nije puštena na Kosmet i fudbaleri su se vratili sa administrativnog prelaza Jarinje, javlja reporter Tanjuga.

09 Oktobar 2019 14:44
Ekspedicija FK Crvena zvezda nije puštena na Kosmet i fudbaleri su se vratili sa administrativnog prelaza Jarinje, javlja reporter Tanjuga.

Trepča - Zvezda sutra od 15 sati u Pazovi, ulaz slobodan

BEOGRAD - Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se sutra od 15 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) u Staroj Pazovi.

Kako je saopšteno iz FŠ ulaz će biti slobodan, a nacionalni savez snosiće troškove boravka ekipe sa KiM u Beogradu.


Terzić: Hteli smo da igramo, velika diplomatska pobeda

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da mu je žao što je srpski narod ostao uskraćen za meč Trepče i crveno-belih i poručio da je, uprkos zabrani ulaska na Kosmet, ostvarena diplomatska pobeda Zvezde i Srbije.

"Svedoci ste šta se desilo. Došli smo da igramo fudbal i da se bavimo sportom, ali to nam je uskraćeno i pored preporuke FIFA. Kosovske organizacije su se oglušile na to. Bio sam prvi u koloni i kada smo došli na prelaz policajci su mi samo rekli da je to odluka Vlade 'Kosova'i da nemaju nikakva dodatna objašnjenja", rekao je Terzić novinarima na Jarinju.


Fudbaleri Zvezde nisu pušteni na KiM, vraćaju se sa Jarinja

Ekspediciji FK Crvena zvezda nije puštena na Kosmet i fudbaleri se vraćaju sa administrativnog prelaza Jarinje, javlja reporter Tanjuga.

To znači ad od utakmice Kupa Srbije protiv Trepče u Zvečanu definitivno nema ništa.


Terzić: Imamo zabranu ulaska, ali još ćemo videti

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić potvrdio je da ekipa ima zabranu ulaska na KiM, ali da će se još videti da li će tako i da bude.

Kako javlja reporter Tanjuga sa administrativnog prelaza Jarinje Zvezdina ekspedicija je stigla i svi se, ipak, nadaju da će ući na Kosmet i odigrati meč.


Fudbaleri Zvezde stigli na Jarinje, da li će ući na KiM?

Ekspedicija FK Crvena zvezda stigla je na Jarinje, a još je neizvesno da li će ući na Kosmet, gde bi trebalo da odigra utakmicu Kupa Srbije protiv Trepče.

Kako javlja reporter Tanjuga, autobus sa fudbalerima Crvene zvezde, kako je i najavljeno, oko 11.30 stigao je na administrativni prelaz, uprkos tome što se pojavila informacija da im neće biti dozvoljen ulazak na KiM.


Jakšić: Policija saopštila da će sprečiti meč sa Zvezdom

Sportski direktor Fudbalskog kluba Trepča Bojan Jakšić rekao je za RTS da je dobio potvrdu od kosovske policije da će biti sprečeno odigravanje utakmice sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije.

Trepča je od 14 časova u Žitkovcu trebalo da ugosti Zvezdu u šesnaestini finala Kupa Srbije, ali prema informacijama koje je iz kluba do utakmice neće doći.


Kosovski specijalci imali naredbu da hapse fudbalere Zvezde

Specijalne jedinice kosovske policije (ROSU) imale su naredbu da uhapse fudbalere Crvene zvezde, ukoliko uđu na Kosmet, potvrđeno je Tanjugu u klubu.

Ekspediciji srpskog šampiona kosovska policija nije dozvolila da pređe administrativni prelaz Jarinje, na prelazu su bile pojacacne policijske snage, a odmah posle Jarinja čekale su dodatne snage, sa naredbom za hapšenje.


Albanci mrze sve srpsko pa i srpsku loptu

Predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, izjavio je danas, povodom zabrane ulaska srpskim sportistima na Kosovo i Metohiju, da Albanci mrze sve srpsko čak, kako je kazao, i srpsku loptu.

Marković je u izjavi dostavljenoj medijima podsetio da albanske sportiste sa Kosova i Metohije niko nikada nije zaustavio ni na ulasku ni na izlasku iz Srbije...


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

NAVIJACI CRVENE ZVEZDE

vrh strane