AIK banka poziva na drugačiji doček Nove godine u Nišu

AIK banka, članica MK Grupe, pozvala je danas građane na doček Nove 2017. godine na Trgu Kralja Milana u Nišu, koji će se ove godine, kako je saopšteno iz AIK banke, po mnogo čemu razlikovati od dosadašnjih, a pre svega zbog humanitarne note.

29 Decembar 2016 13:23

BEOGRAD - AIK banka, članica MK Grupe, pozvala je danas građane na doček Nove 2017. godine na Trgu Kralja Milana u Nišu, koji će se ove godine, kako je saopšteno iz AIK banke, po mnogo čemu razlikovati od dosadašnjih, a pre svega zbog humanitarne note.

Novogodišnja žurka, koju je između ostalih podržala i AIK banka, imaće humanu notu, s obzirom na to da je Klub privrednika Niša sa svojim prijateljima obezbedio donaciju od milion dinara za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR.

Donacija će, kako se dodaje u saopštenju, biti iskorišćena za dogradnju i opremanje hemato-onkološkog odeljenja na Dečijoj klinici u Nišu, koje je malog kapaciteta i u lošem stanju.

Predsednik MK Grupe Miodrag Kostić je pre tri godine svoju porodičnu kuću, kao Zadužbinu porodice Kostić u Novom Sadu, ustupio na korišćenje "Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine" za potrebe humanijeg lečenja.

Roditeljska kuća osnovana je na inicijativu NURDOR-a, a njena misija je smeštaj dece obolele od malignih bolesti sa teritorije cele Vojvodine, kao i pružanje podrške njihovim porodicama.

Nišlije će na dočeku Nove godine na trgu zabavljati najpoznatiji rok sastav sa prostora bivše Jugoslavije, Bijelo dugme.


vrh strane