AIK banka poziva na doček Nove 2017. na trgu u Novom Sadu

AIK banka, članica MK Grupe, pozvala je danas sve Novosađane i njihove goste da Novu 2017. godinu dočekaju na Trgu Slobode u Novom Sadu, uz najveću regionalnu zvezdu Zdravka Čolića.

30 Decembar 2016 13:49

NOVI SAD - AIK banka, članica MK Grupe, pozvala je danas sve Novosađane i njihove goste da Novu 2017. godinu dočekaju na Trgu Slobode u Novom Sadu, uz najveću regionalnu zvezdu Zdravka Čolića.

Doček Nove 2017. godine u Novom Sadu, između ostalih, podržala je i AIK banka, koja je saopštila da će u najluđoj noći pored Zdravka Čolića, na četiri bine nastupiti i Drum'n'Zez, Bojana Stamenov, Novosadski Big bend, Irie FM, Zemlja gruva, Ana Perišić, Josipa Lisac, ali i još oko 100 izvodhača.

Kako se navodi u saopštenju AIK banke, prestižni britanski ekonomski magazin International banker, u okviru svojih nagrada “Banking awards”, drugu godinu zaredom dodelio je AIK banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolje pružanje korisničkih usluga u istočnoj Evropi.

Pored toga, Evropsko poslovno veće, nezavisna korporacija ekonomske, socijalne i humanitarne saradnje, u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelila je AIK banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju.


vrh strane