Službe brzo reagovale, šteta od obustave vodnog saobraćaja oko 50.000 evra dnevno

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je izjavila danas u Direkciji za vodne puteve - Plovput da su nadležne službe brzo reagovale u teškoj situaciji na rekama, a direktna šteta od obustave vodnog saobraćaja zbog leda se procenjuje na oko 50.000 evra dnevno.

10 Jan 2017 11:56
Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da je svakog dana šteta koju sneg i led izazovu u železničkom i saobraćaju na vodama između 10 i 13 miliona dinara, urpsko tome što, kako ocenjuje, nadležne službe sneg nije iznenadio i što su uglavnom uspele da zaštite i ljude i imovinu.

BEOGRAD - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je izjavila danas u Direkciji za vodne puteve - Plovput da su nadležne službe brzo reagovale u teškoj situaciji na rekama, a direktna šteta od obustave vodnog saobraćaja zbog leda se procenjuje na oko 50.000 evra dnevno.

Mihajlović je posetila Plovput kako bi proverila trenutno stanje na najvećim rekama i mere koje se preduzimaju tokom zabrane plovidbe.


Zeleznicki saobracaj dobro funkcionise,steta 3,7miliona din.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je izjavila danas u Centru daljiskog upravljanja Topčider da železnički saobraćaj dobro funkcioniše, a ukupna šteta na železnici zbog snega i leda iznosi oko 3,7 miliona dinara.

Iz Centra daljinskog upravljanja Topčider se nadgleda napajanje električnom energijom na 1.550 kilometara srpskih pruga.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane