Svi povređeni u železničkoj nesreći pušteni kućama

Svi povređeni putnici u sudaru dva voza na pruzi Novi Sad - Sombor, u blizini Novog Sada, zbrinuti su i upućeni kućama, rekao je sinoć dežurni lekar Urgentnbog centra Vojvodine Dragan Vulin.

12 Jan 2017 07:07
Dvadeset dve osobe su povređene u sudaru putničkog i teretnog voza, koji se večeras dogodio u blizini Novog Sada, a među povređenima nema životno ugroženih, rekao je Tanjugu direktor službe novosadske Hitne pomoći Bogdan Živanović.

NOVI SAD - U železničkoj nesreći, koja se večeras dogodila na pruzi Novi Sad-Sombor u blizini Novog Sada, povređeno je ukupno 22 putnika i svi su van životne opasnosti, potvrdio je Tanjugu v. d. generalnog direktora Srbijavoza Jugoslav Jović.

"Informacije su da ima 18 lakše i četvoro teže povređenih putnika. Svi su van životne opasnosti i za sada nemamo tačne informacije ko će biti pušten, a ko zadržan na lečenju", precizirao je Jović.


U sudaru vozova petoro dece zadobilo lakše povrede

Portparol novosadske Dečije bolnice Dušan Vuković rekao je večeras Tanjugu da je u tu bolnicu promljeno petoro dece povrejdenih u sudaru dva voza i da su posle ukazane pomoći puštena kućama.

"Sva deca su zadobila lakše telesne povrede zbrinuta su u Dečijoj bolnici i otpuštena su kućama", rekao je Vuković.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

SUDAR VOZOVA

vrh strane