Vučić zakazao hitnu sednicu vlade - tema Haradinaj

Vlada Srbije održaće sutra sednicu na kojoj će biti jedina tema odluka suda u Francuskoj da bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja pusti da na slobodi čeka na odluku na zahtev Srbije za njegovo izručenje.

12 Jan 2017 14:46

BEOGRAD - Vlada Srbije održaće sutra sednicu na kojoj će biti jedina tema odluka suda u Francuskoj da bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja pusti da na slobodi čeka na odluku na zahtev Srbije za njegovo izručenje.

Premijer Srbija Aleksandar Vučić je za sutra, po povratku iz Indije gde je boravio u zvaničnoj poseti, zakazao sednicu vlade, potvrdio je Tanjugu potpredsednik vlade Nebojša Stefanović...


Stefanović: Sednica vlade, tema Haradinaj

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odgovarajući na pitanje Tanjuga kako komentariše odluku suda u Kolmaru, rekao je da je premijer Aleksandar Vučić za sutra, po povratku iz Indije gde je boravio u zvaničnoj poseti, zakazao hitnoj sednicu vlade, i da će na toj sednici Srbija zauzeti stav i odrediti se prema odluci francuskog suda...


Dačić:Sutra sednica vlade, danas ništa o Haradinaju

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je da je premijer Aleksandar Vučić za sutra zakazao hitnu sednicu vlade na kojoj će tema biti odluka francuskog suda da pusti bivšeg haškog optuženika i lidera Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja da na slobodi čeka na odluku na zahtev Srbije za njegovo izručenje.

Dačić je za RTS rekao da Vlada Srbije neće danas reagovati na tu odluku francuskog suda, navodeći da je tim povodom premijer za sutra zakazao sednicu vlade na kojoj će biti doneta odluka.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane