Mnučin: Preispitati postojeće sporazume

SAD i dalje veruju u slobodnu trgovinu, ali žele da preispitaju postojeće sporazume, izjavio je danas američki ministar finansija Stiven Mnučin, nakon što su ministri G20 načinili korak unazad u odnosu na prethodne obaveze o trgovini.

18 Mart 2017 17:58

BADEN-BADEN - SAD i dalje veruju u slobodnu trgovinu, ali žele da preispitaju postojeće sporazume, izjavio je danas američki ministar finansija Stiven Mnučin, nakon što su ministri G20 načinili korak unazad u odnosu na prethodne obaveze o trgovini.

"Mi smo jedno od najvećih svetskih tržišta, jedan od najvećih trgovinskih partnera na svetu, trgovina je dobra za nas, ali i za druge ljude. Želimo da preispitamo postojeće sporazume", rekao je on na konferenciji za novinare, nakon sastanka ministara G20, prenosi Rojters.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

SAD i dalje veruju u slobodnu trgovinu, ali zzele da preispitaju postojeche sporazume, izjavio je danas americcki ministar finansija Stiven Mnuccin, nakon ssto su ministri G20 naccinili korak unazad u odnosu na prethodne obaveze o trgovini. "Mi smo jedno od najvechih svetskih trzzissta, jedan od najvechih trgovinskih partnera na svetu, trgovina je dobra za nas, ali i za druge ljude. ZZelimo da preispitamo postojeche sporazume", rekao je on na konferenciji za novinare, nakon sastanka ministara G20, prenosi Rojters. Foto Uwe Anspach/dpa via AP

vrh strane