Stefanović: Vrednost zaplene četiri miliona evra, šest uhapšenih

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija noćas zaplenila više tone skanka, čija se vrednost procenjuje na oko četiri miliona evra i uhapsila šest osoba.

20 Mart 2017 11:38
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovuć ponovio je danas da tužilaštvo treba da reši slučaj Savamale i dodao da nije uvek zadovoljan efikasnošću državnih organa, ali smatra da posao treba da bude dobro urađen.

Stefanović: Istraga o poginulom aktivisti SNS
Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u toku istraga povodom pogibije aktiviste SNS koji je lepio plakate, koja će, kaže, utvrditi da li postoji bilo čija odgovornost. Stefanović je odgovarajući na pitanja novinara da li je imao stranački nalog da lepi plakate na mestu gde je stradao, odgovorio da mu je užasno kada sluša da ljudi pokušavaju da na nesreći jednog čoveka izgrade neku vrstu političkog napada, bilo na SNS, Aleksandra Vučića, ili bilo koga drugog.

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija noćas zaplenila preko tone skanka, čija se vrednost procenjuje na oko četiri miliona evra i uhapsila šest osoba.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da si izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, precizirano je u saopštenju MUP-a.


Stefanović o Savamali: Nisam uvek zadovoljan efikasnošć

Ministar Stefanovuć je ponovio da tužilaštvo treba da reši slučaj Savamale i dodao da nije uvek zadovoljan efikasnošću državnih organa, ali smatra da posao treba da bude dobro urađen.

“Ne kažem da sam uvek super zadovoljan efikasnoscću, ali ako biram da li treba da bude zadovoljan neko ili da se posao uradi kako treba., uvek ću izabrati da posao bude dobro urađen”, rekao je Stefanović novinarima.


Imamo nekoliko scenarija za migrante

Stefanović je izjavio da još uvek nema nekakvih konkretnih informacija o novom talasu migranata, ali da Srbija ima više scenarija za postupanje državnih organa u toj situaciji.

“Mi već dve ili tri godine radimo na planovima u situaciji da se u jednom trenutku veći broj migranata uputi ka Srbiji, pre svega ka zapadnoj Evropi, ali će proći kroz Srbiju i tu imamo nekoliko scenarija za postupanje državnih organa”, rekao je Stefanović.
Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane