Auto, put na Tajland i vaučeri za DIS za srećne dobitnike

Škoda oktavija, putovanje na Tajland za dve osobe, kao i vaučere na 20.000 dinara mesečno narednih godinu dana za kupovinu u DIS marketima, danas je Komercijalna banka uručila sretnim dobitnicima u nagradnoj igri “Komercijalna banka i Mastercard: Vozi, putuj i kupuj”.

12 April 2017 15:46

BEOGRAD - Škoda oktavija, putovanje na Tajland za dve osobe, kao i vaučere na 20.000 dinara mesečno narednih godinu dana za kupovinu u DIS marketima, danas je Komercijalna banka uručila sretnim dobitnicima u nagradnoj igri “Komercijalna banka i Mastercard: Vozi, putuj i kupuj”.

U igri koja je trajala od 1. do 30. marta učestvovali su svi korisnici Maestro i Mastercard kartice koje je izdala Komercijalna banka, a koji su u tom periodu napravili najmanje osam transakcija i minimalnu ukupnu potrošnju na POS terminalima u iznosu od 10.000 dinara.

Najviše sreće su imali dobitnik automobila, odnosno prve nagrade, Đorđe Vuleta iz Sremske Mitrovice, druge, puta na Tajland, Ljubiša Stojković iz Kaluđerice i treće, vaučera u ukupnom iznosu od 240.000 dinara, Šarlota Bata iz Subotice.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

DEJAN TESIC

vrh strane