Mladenović: Sve spremno za 30. Beogradski maraton

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović izjavio je danas da je sve spremno za jubilarni Beogradski maraton, koji se održava 30. put u subotu s početkom u 10 sati.

20 April 2017 17:42

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović izjavio je danas da je sve spremno za jubilarni Beogradski maraton, koji se održava 30. put u subotu s početkom u 10 sati.

On je, na konferenciji za novinare u Starom dvoru, poželeo dobrodošlicu promoteremirima ovogodišnjeg maratona, Rozi Moti - najboljoj maratonki u istoriji ovog sporta i Havijeru Sotomajoru - najboljem skakaču u vis svih vremena...


Potpisivanje donorskih kartica moguće i za vreme maratona

Za vreme 30. Beogradskog maratona u Kolarčevoj ulici br. 4, nalaziće se štand Hemofarma i Hemofarm Fondacije gde će svi zainteresovani učesnici i posmatrači Beogradskog maratona biti u prilici da se informišu i potpišu donorske kartice.

Glas o kampanji „Najvažniji poziv u životu“ preneće i 75 zaposlenih kompanije Hemofarm, koji će učestovati u Trci zadovoljstva, polumaratonu, maratonu ali i u korporativnoj trci i pokušati da odbrane dvostruku šampionsku titulu i osvojeno prvo mesto u muškoj štafeti, navodi se u saopštenju kompanije.

Foto bgdmarathon.org

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane