Sastanak ministra odbrane s ambasadorom Slovenije

Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas sa ambasadorom Republike Slovenije u Beogradu Vladimirom Gasparičem o mogućnostima daljeg unapređenja saradnje u oblasti odbrane, političko-bezbednosnoj situaciji u regionu u uslovima dinamičnog bezbednosnog okruženja, kao i o razmeni arhivske građe.

21 April 2017 12:26
Ministar odbrane Zoran Ðorđević razgovarao je danas sa ambasadorom Republike Slovenije u Beogradu Vladimirom Gasparičem o mogućnostima daljeg unapređenja saradnje u oblasti odbrane, političko-bezbednosnoj situaciji u regionu u uslovima dinamičnog bezbednosnog okruženja, kao i o razmeni arhivske građe.

BEOGRAD - Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas sa ambasadorom Republike Slovenije u Beogradu Vladimirom Gasparičem o mogućnostima daljeg unapređenja saradnje u oblasti odbrane, političko-bezbednosnoj situaciji u regionu u uslovima dinamičnog bezbednosnog okruženja, kao i o razmeni arhivske građe.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, sagovornici su se saglasili da su razvijeni ukupni odnosi dve zemlje dobar osnov za još kvalitetniju saradnju u oblasti odbrane, gde se otvaraju široke mogućnosti koje odražavaju obostrane interese.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane