Na forumu u Sankt Peterburgu: premijer Indije, sekretar UN-a..

Indijski premijer Narendra Modi, generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš i austrijski kancelar Kristijan Kern prisustvovaće Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu (SPIEF), koji se održava od 1. do 3. juna, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov, a prenosi agencija Rojters.

12 Maj 2017 12:36

MOSKVA - Indijski premijer Narendra Modi, generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš i austrijski kancelar Kristijan Kern prisustvovaće Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu (SPIEF), koji se održava od 1. do 3. juna, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov, a prenosi agencija Rojters.

U svojstvu zemlje-počasnog gosta, Srbija će takođe učestvovati na Sanktpetrburškom forumu, što će, kako su se nedavno saglasili predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin, biti prilika da se mogućnosti i rezultati srpske privrede na najbolji način predstave ne samo u Rusiji, već i pred više od 12.000 učesnika iz oko 130 zemalja.

Foto/Twitter.com

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane