Radonjić: Duel sa Partizanom mnogo toga definiše...

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić potvrdio je danas da njegov tim u punom sastavu čeka 256. večiti derbi i ocenio da bi duel protiv Partizana mogao da odluči o prvom mestu na kraju regularnog dela Superlige.

17 Maj 2017 14:01

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić potvrdio je danas da njegov tim u punom sastavu čeka 256. večiti derbi i ocenio da bi duel protiv Partizana mogao da odluči o prvom mestu na kraju regularnog dela Superlige.

"Svima je poznata specifičnost ove utakmice dva najbolja kluba u zemlji. Takmičarski jako bitan meč s obzirom na to da su se oba tima izdvojila u borbi za prvo mesto i može mnogo da definiše, uprkos tome što posle ima da se igra. Partizan je do sada uradio ono što je imao za cilj. Odigrali smo dosta utakmica u ABA ligi, finalu kupa i u prvenstvu, sve su bile u drugačijim okolnostima, a ono što je bilo jedinstveno je motivacija koja je kod svih bila na najvišem nivou, na maksimumu", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Aleksandar Nikolić.

Foto Tanjug/ D.Stanković, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane