Grujić: Vojvodina potpisuje čak desetoricu igrača generacije 2002.

Direktor Omladinske škole "Ilija Pantelić" Fudbalskog kluba Vojvodina, Duško Grujić izjavio je danas da će u ponedeljak Vojvodina potpisati stipendijske ugovore čak sa desetoricom igrača iz šampionske generacije 2002. godište koji su pre nekoliko dana nadmoćno postali prvaci Srbije.

17 Jun 2017 11:35
Direktor Omladinske škole "Ilija Pantelić" Fudbalskog kluba Vojvodina, Duško Grujić izjavio je danas da će u ponedeljak Vojvodina potpisati stipendijske ugovore čak sa desetoricom igrača iz šampionske generacije 2002. godište koji su pre nekoliko dana nadmocćno postali prvaci Srbije.

NOVI SAD - Direktor Omladinske škole "Ilija Pantelić" Fudbalskog kluba Vojvodina, Duško Grujić izjavio je danas da će u ponedeljak Vojvodina potpisati stipendijske ugovore čak sa desetoricom igrača iz šampionske generacije 2002. godište koji su pre nekoliko dana nadmoćno postali prvaci Srbije.

Grujić je istakao da je to rekordan broj igrača iz jedene generacije u istoriji najstarijeg srpskog superligaša sa kojima Vojvodina potpisuje ugovore o stipendranju i naglasio da su ti igrači svojim talentom i zalaganje to u potpunosti zaslužili, a kao dokaz njihovog kvaliteta naveo je činjenicu da su na finalnom turniru prvenstva Srbije prvo u polufinalu sa 3 : 0 savladali ekipu Partizana, a onda u finalu slavili još ubedljivije - 4 : 0 , nad ekipom Napretka iz Kruševca.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

DUSKO GRUJIC

vrh strane