Kajakaši Tomićević i Zorić vicešampioni Evrope

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili su srebrnu medalju na prvenstvu Evrope u bugarskom Plovdivu.

15 Jul 2017 16:39

Brnabić čestitala srebro Tomićeviću i Zoriću
Predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je danas srpskim kajakašima Marku Tomićeviću i Milenku Zoriću osvajanje srebrne medale na Evropskom prvenstvu u Plovdivu. "Danas ste dali primer da upornost i vredan rad donose rezultate. Želim vam da i u budućnosti radujete Srbiju svojim uspesima", navodi se u čestitki premijerke Brnabić...

PLOVDIV - Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili su srebrnu medalju na prvenstvu Evrope u bugarskom Plovdivu.

Olimpijski vicešampioni do novog srebra došli su u disciplini kajak dvosed na 1.000 metara, u vremenu od 3:13.780...


Tomićević i Zorić: Na SP da napravimo korak više

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić poručili su da su zadovoljni srebrom na Evropskom prvenstvu u Plovdivu, ali da se nadaju da će napraviti korak više na predstojećem prvenstvu sveta u Račicama.

"Zadovoljni smo kao smo veslali, u jako dobroj smo formi. Startovali smo nešto lošije, ostali smo iza vodeće grupe, ali smo znali da možemo da se nosimo sa tim. Poslednjih 500 metara napali smo i uspeli da dođemo do drugog mesta", rekao je Zorić, prenosi sajt Kajaškog saveza Srbije...


Vučić čestitao kajakašima na medalji na Evropskom prvenstvu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim kajakašima Marku Tomićeviću i Milenku Zoriću osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Plovdivu.

"Čast mi je da Marku Tomićeviću i Milenku Zoriću čestitam uspeh koji su ostvarili na Evropskom prvenstvu u Plovdivu" kaže se u čestitki predsednika Srbije...


Udovičić čestitao kajakašima medalju u Bugarskoj

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičic čestitao je danas kajakašima osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Bugarskoj.

"Nas sjajni dvojac Marko Tomićević i Milenko Zorić postali su vicešampioni Evrope i time još jednom potvrdili da jesu veliki šampioni , uvek jedni od najboljih među najboljima." naveo je Udovičić u čestitki...


Mihajlović čestitala kajakašima

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović čestitala je danas srpskim kajakašima Marku Tomićeviću i Milenku Zoriću osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Plovdivu.

"Uspeh koji su naši kajakaši ostvarili na Evropskom prvenstvu u Plovdivu, značajan je kako za njih lično tako i za celu Srbiju. Moje najiskrenije čestitke, uz želje da nastave da postižu odlične rezultate u ovoj disciplini”, rekla je Mihajlovićeva.

Foto Tanjug/ D.Stanković, ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane