Hrvatska od ponoći primenjuje stari pravilnik o taksama

Hrvatska je od ponoći počela da primenjuje stari pravilnik o taksama odnosno vratla cenu inspekcijskog nadzora voća i povrća pri uvozu iz trećih zemalja sa 270 na 12 evra, među kojima je i Srbija, rekao je Tanjugu direktor Sektora za ekonomske odnose sa inostranstvom u Privrednoj komori Srbije Nenad Đurđević.

11 Avgust 2017 14:31
Hrvatska je od ponoći počela da primenjuje stari pravilnik o taksama odnosno vratla cenu inspekcijskog nadzora voća i povrća pri uvozu iz trećih zemalja sa 270 na 12 evra, među kojima je i Srbija, rekao je Tanjugu direktor Sektora za ekonomske odnose sa inostranstvom u Privrednoj komori Srbije Nenad Ðurđević.

BEOGRAD - Hrvatska je od ponoći počela da primenjuje stari pravilnik o taksama odnosno vratla cenu inspekcijskog nadzora voća i povrća pri uvozu iz trećih zemalja sa 270 na 12 evra, među kojima je i Srbija, rekao je Tanjugu direktor Sektora za ekonomske odnose sa inostranstvom u Privrednoj komori Srbije Nenad Đurđević.

"Imamo potvrdu da je mera koju su uvela hrvatske vlasti vraćena i da smo sada u istoj sitaciji kao i pre", kazao je Đurđević.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane