Zajedno za bolji kvalitet života osoba sa invaliditetom

U Starom dvoru danas je održana treća sednica Saveta za osobe sa invaliditetom, kojoj je predsedavao gradonačelnik Siniša Mali i prisustvovao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, na kojoj se razgovaralo o poboljšanju položaja osoba sa invaliditetom.

11 Septembar 2017 14:53
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević izjavio je da je važno da Zakon o rodnoj ravnopravnosti bude funkcionalan i u interesu svih građana, te dodao da su primedbe na Nacrt imali i sindikati i Unija poslodavaca.

BEOGRAD - U Starom dvoru danas je održana treća sednica Saveta za osobe sa invaliditetom, kojoj je predsedavao gradonačelnik Siniša Mali i prisustvovao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, na kojoj se razgovaralo o poboljšanju položaja osoba sa invaliditetom.

Ministar Đorđević je rekao da mu je drago što mu je pružena prilika da bude gost i da je dogovor da na svakom sledećem sastanku budu predstavnici ministarstva koje vodi, kao i da jedna od narednih sednica bude organizovana u tom ministarstvu.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane