Mihajlović/Negre: EIB opredelila za Srbiju 15 miliona evra

Direktorka Kancelarije Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravka Negre izjavila je danas u razgovoru sa potpredsednicom vlade Zoranom Mihajlović da je ta finansijska institucija opredelila 30 miliona Evra za Zapadni Balkan do 2020. godine, a da je polovina tog novca namenjena za investiranje u Srbiji.

13 Septembar 2017 14:02
Direktorka Kancelarije Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravka Negre izjavila je danas u razgovoru sa potpredsednicom vlade Zoranom Mihajlović da je ta finaNsijska institucija opredelila 30 miliona Evra za Zapadni Balkan do 2020. godine, a da je polovina tog novca namenjena za investiranje u Srbiji.

BEOGRAD - Direktorka Kancelarije Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravka Negre izjavila je danas u razgovoru sa potpredsednicom vlade Zoranom Mihajlović da je ta finansijska institucija opredelila 30 miliona Evra za Zapadni Balkan do 2020. godine, a da je polovina tog novca namenjena za investiranje u Srbiji.

„Polovina tog novca, 15 miliona evra, biće investirano u Srbiji i mi smo kao banka spremni da podržimo sve projekte, kako one koji su u toku, tako i nove koje Ministarstvo planira", izjavila je Negre.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane