Zlato za stonoteniserke,šesta medalja za paraolimpijce na EP

Ženska paraolimpijska reprezentacija Srbije u stonom tenisu osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

04 Oktobar 2017 14:24

LJUBLJANA - Ženska paraolimpijska reprezentacija Srbije u stonom tenisu osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

Srpski paraolimpijci ostvarili su istorijski uspeh u Sloveniji jer su ukupno osvojili šest medalja.


Vučić čestitao paraolimpijcima

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim paraolimpijcima osvajanje još jedne zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u stonom tenisu u Laškom.

U čestitki se kaže:

"Čast mi je da Borislavi Perić Ranković, Biljani Ubović i Nadi Matić čestitam osvajanje zlata u ekipnom takmičenju u stonom tenisu u Sloveniji.


Ana Brnabić čestitala paraolimpijcima

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Borislavi Perić-Ranković, Biljani Ubović i Nadi Matić, osvajanje zlatne medalje na Evropskom paraolimpijskom prvenstvu u stonom tenisu u Sloveniji.

"Našim šampionkama, stonoteniserkama Borislavi Perić-Ranković, Nadi Matić i Biljani Ubović, čestitam od srca na osvajanju zlatne medalje na takmičenju u Sloveniji.


Udovičić čestitao paraolimpijcima

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je našim šampionkama Borislavi Perić Ranković, Nadi Matić i Biljani Ubović, koje su osvojile zlatnu medalju za Srbiju na Evropskom paraolimpijskom prvenstvu u stonom tenisu.

"Naše šampionke Borislava Perić Ranković, Nada Matić i Biljana Ubović osvojile su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.


Gojković uputila čestitku paraolimpijkama

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković čestitala je danas ženskoj paraolimpijskoj reprezentaciji Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u stonom tenisu u Sloveniji.

„Čestitam Borislavi Perić Ranković, Nadi Matić i Biljani Ubović na osvajanju zlatne medalje, kojom su još jednom potvrdile nesporni kvalitet naše reprezentacije i ostvarile još jedan veliki uspeh", navela je ona.


Mihajlović čestitala srpskim paraolimpijkama

Potpredsednica Vlade Zorane Mihajlović čestitala je danas srpskim paraolimpijkama na osvajanju zlatne medalje u stonom tenisu.

"Upućujem iskrene čestitke Borislavi Perić Ranković, Biljani Ubović i Nadi Matić povodom osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u stonom tenisu. Uspehom koji ste postigle pokazale ste da samo vera u sebe, želja za postignućem i predan rad definišu naše granice", navodi se u njenom telegramu.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane