Mali: Beograd put je stabilno preduzeće i simbol oporavka

JKP "Beograd put" je stabilno preduzeće i simbol oporavka i reformi koje smo prošli u prethodne tri godine u našem gradu, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je obišao asfaltnu bazu tog preduzeća gde je razgovarao sa rukovodstvom i zaposlenima.

11 Oktobar 2017 12:02
Broj nezaposlenih u Beogradu na kraju septembra je 89.392, izjavio je danas gradonaccelnik Beograda Sinissa Mali ocenivssi da su to za gradjane Beograda sjajni rezultati.

BEOGRAD - JKP "Beograd put" je stabilno preduzeće i simbol oporavka i reformi koje smo prošli u prethodne tri godine u našem gradu, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je obišao asfaltnu bazu tog preduzeća gde je razgovarao sa rukovodstvom i zaposlenima.

"2014. godine Beograd put je bio u veoma lošem stanju i u razgovoru sa zaposlenima smo dogovorili da čak i oni svoje plate smanje za 25 odsto kako bismo zajedno uspeli da isplivamo iz mora obaveza koje smo nasledili od prethodne gradske administracije", rekao je Mali.


Mali:Smanjen broj nezaposlenih, 89.392 u septembru

Broj nezaposlenih u Beogradu nikada nije bio manji, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Malia navodeći da je na kraju septembra bilo 89.392 nezaposlenih.

On je ocenio da su to za građane Beograda sjajni rezultati.

Navodeći da je 2013. godine broj nezaposlenih bio oko 110.000, on je novinarima rekao da je u avgustu ove godine taj broj bio 90.628.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane