Ambasador Španije: Beograd i Madrid prijatelji i saveznici

Svečanim prijemom u Beogradu večeras je obeležen, 12. oktobar, Dan Kraljevine Španije, a ambasador u Srbiji Migel Fuertes Suares ukazao je da Španija ovih dana preživljava "složene trenutke", ali je izrazio uverenje da će ih prebroditi uz podršku prijatelja, među kojima je posebno istakao Srbiju.

12 Oktobar 2017 20:43
Svečanim prijemom u Beogradu večeras je obeležen, 12. oktobar, Dan Kraljevine Španije, a ambašador u Srbiji Migel Fuertes Suares ukazao je da Španija ovih dana preživljava "složene trenutke", ali je izrazio uverenje da će ih prebroditi uz podršku prijatelja, među kojima je posebno istakao Srbiju.

BEOGRAD - Svečanim prijemom u Beogradu večeras je obeležen, 12. oktobar, Dan Kraljevine Španije, a ambašador u Srbiji Migel Fuertes Suares ukazao je da Španija ovih dana preživljava "složene trenutke", ali je izrazio uverenje da će ih prebroditi uz podršku prijatelja, među kojima je posebno istakao Srbiju.

Na prijemu u hotelu Metropol, kome su prisustvovali ministri u Vladi Srbije na čelu sa premijerkom Anom Brnabić, Suares je izrazio zahvalnost zvaničnicima Srbije zbog podrške koju su pružili Španiji.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane