Oproštaj od Olivera Ivanovića

Ispred crkve na Novom groblju u Beogradu polako se okupljaju građani koji izražavaju saučesće porodici ubijenog Olivera Ivanovića.

18 Jan 2018 14:23
Oliver Ivanović sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a oproštajni govor na sahrani održala je karatistkinja Tanja Petrović koja je rekla da je "Srbiju ujedinilo njegovo stradanje".

14.23 Petrović :Srbiju je ujedinilo stradanje Ivanovića

Oliver Ivanović sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a oproštajni govor na sahrani održala je karatistkinja Tanja Petrović koja je rekla da je "Srbiju ujedinilo njegovo stradanje".


13:37 Sahranjen Oliver Ivanović u Aleji zaslužnih građana

Oliver Ivanović sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.


13:18 Teodosije: Ivanović se ceo život borio za pravdu i slobodu

Oliver Ivanović se ceo život borio za pravdu i slobodu svog naroda na KiM i slobodu grada u kome je živeo, rekao je danas tokom opela ispred crkve na Novom groblju u Beogradu, episkop Raško- prizrenski Teodosije.


12.33 Vladika Teodosije služi opelo Oliveru Ivanoviću

U crkvi Svetog Nikole na Novom groblju opelo ubijenom Oliveru Ivanoviću služi vladika raško-prizrenski Teodosije u prisustvu patrijarha Irineja.


12.32 Od Ivanovića se opraštaju građani, političari, glumci, sportisti

Građani iz cele Srbije došli su danas na Novo groblje u Beogradu da se oproste od Olivera Ivanovića.


11:33 Nikolić,Odalović,Šutanovac...na Novom groblju

Od Olivera Ivanović danas se oprostio i predsednik Kancelarije za saradnju sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić.


11:24 Predsednik Vučić i vlada odaće poštu Ivanoviću

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odaće poštu lideru građanske inicijative Sloboda,demokratija, pravda Oliveru Ivanoviću polaganjem venca na mestu njegovog ubistva, u Kosovskoj Mitrovici, saznaje Tanjug.


10:55 Brnabić i Đurić u ime Vlade Srbije na sahrani Ivanoviću

Delegaciju Vlade Srbije na saghrani Olivera Ivanovića predvodiće premijerka Ana Brnabić i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.


10:50 Ispred crkve na Novom groblju u Beogradu polako se okupljaju građani koji izražavaju saučesće porodici ubijenog Olivera Ivanovića.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

MILENA POPOVIC IVANOVIC

vrh strane