Vučić na skupštini SNV: Hvala što čuvate svoje srpsko ime i prezime

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras u Zagrebu da ovaj region počiva na miru između srpskog i hrvatskog naroda, kao i da ne postoji preči i važniji interes, i zato će Srbija uložiti sve napore da čuva mir sa hrvatskim narodom, da ulaže u stabiilnost, ali i očuvanje svog identiteta.

13 Februar 2018 18:21
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u obraćanju na skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu da Hrvatska i Srbija treba da čuvaju identitet Srba u Hrvatskoj, kao što mi u Srbiji imamo obavezu i odgovornost da čuvamo identitet Hrvata u Srbiji.

ZAGREB - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras u Zagrebu da ovaj region počiva na miru između srpskog i hrvatskog naroda, kao i da ne postoji preči i važniji interes, i zato će Srbija uložiti sve napore da čuva mir sa hrvatskim narodom, da ulaže u stabiilnost, ali i očuvanje svog identiteta.

Vučić je, na Trećoj Velikoj skupštini SNV, svoje obraćanje počeo zahvalnosti Srbima u Hrvatskoj na očuvanju svojih ognjišta, porodica, svog srpskog imena i prezimena.


Foto Tanjug/D.Goll

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane