Đorđević: Bolji uslovi za osobe sa smetnjama u razvoju

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je danas Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju "Puž", kojem je to ministarstvo doniralo specijalizovano kombi vozilo, opremljeno za prevoz osoba sa posebnim potrebama.

13 Mart 2018 17:55
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević posetio je danas Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju "Puž", kojem je to ministarstvo doniralo specijalizovano kombi vozilo, opremljeno za prevoz osoba sa posebnim potrebama.

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je danas Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju "Puž", kojem je to ministarstvo doniralo specijalizovano kombi vozilo, opremljeno za prevoz osoba sa posebnim potrebama.

Đorđević je rekao da ministarstvo aktivno pomaže svim ustanovama socijalne zaštite, kako dnevnim boravcima tako i ustanovama za smeštaj osoba sa smetnjama u razvoju.


Foto Tanjug/D.Goll, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane