Velike sile koriste “meke” izvore moći i medije

Sve velike sile imaju svoje interese za čiju realizaciju koriste “meke” izvore moći, a najpogodnija sredstva za to su mediji, rečeno je večeras na skupu “Spoljni uticaji na medijske interpretacije bezbednosnih pitanja na Zapadnom Balkanu” u Beogradu na kojem su učestvovali novinari iz regiona.

16 April 2018 20:54
Sve velike sile imaju svoje interese za čiju realizaciju koriste “meke” izvore moći, a najpogodnija sredstva za to su mediji, rečeno je večeras na skupu “Spoljni uticaji na medijske interpretacije bezbednosnih pitanja na Zapadnom Balkanu” u Beogradu na kome su učestvovali novinari iz regiona.

BEOGRAD - Sve velike sile imaju svoje interese za čiju realizaciju koriste “meke” izvore moći, a najpogodnija sredstva za to su mediji, rečeno je večeras na skupu “Spoljni uticaji na medijske interpretacije bezbednosnih pitanja na Zapadnom Balkanu” u Beogradu na kome su učestvovali novinari iz regiona.

Marko Matić iz Antidota rekao je da je uloga ruskih medija u Srbiji da podstiču antizapadno raspoloženje i to bi, kako smatra, u budućnosti moglo da stvori negativne efekte.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane