Subotica tuguje za dečakom koji je stradao na Divčibarama

Grad na severu Bačke danas je u žalosti zbog tragične pogibije Alekse Dimitrova, učenika trećeg razreda subotičke OŠ „Miloš Crnjanski“, koji je stradao kada je na kolonu dece na Divčibarama koja su bila na ekskurziji na ovoj planini naleteo automobil tojota, beogradskih registracija, kojom je upravljao vozac V.V. (43).

13 Jun 2018 16:33
Grad na severu Bačke danas je u žalosti zbog tragične pogibije Alekse Dimitrova, učenika trećeg razreda subotičke OŠ „Miloš Crnjanski“, koji je stradao kada je na kolonu dece na Divcibarama koja su bila na ekskurziji na ovoj planini naleteo automobil tojota, beogradskih registracija, kojom je upravljao vozac V.V. (43).

SUBOTICA -Grad na severu Bačke danas je u žalosti zbog tragične pogibije Alekse Dimitrova, učenika trećeg razreda subotičke OŠ „Miloš Crnjanski“, koji je stradao kada je na kolonu dece na Divcibarama koja su bila na ekskurziji na ovoj planini naleteo automobil tojota, beogradskih registracija, kojom je upravljao vozac V.V. (43).

U školi niko nije davao izjave za medije, ali smo saznamo smo da su danas povodom ove tragedine održani sastanci aktiva roditelja i drugih školskih organa.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane