Junker: Potreban jedinstven stav EU u pristupanju Z.Balkana

Predsednik Evropske Komsije Žan Klod Junker pozvao je EU da definiše pristup kada je reč o ulasku Zapadnog Balkana u Uniju.

12 Septembar 2018 10:26
Predsednik Evropske Komsije Žan Klod Junker pozvao je EU da definiše pristup kada je reč o ulasku Zapadnog Balkana u Uniju.

STRAZBURG - Predsednik Evropske Komsije Žan Klod Junker pozvao je EU da definiše pristup kada je reč o ulasku Zapadnog Balkana u Uniju.

”Potrebna nam je definicija pristupanja Zapadnog Balkana. U suprotnom, drugi bi mogli to da iskoriste i oblikuju naše susedstvo”, poručio je Junker u svom govoru o Stanju Unije...


Volim Evropu i voleću je zauvek

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker je u svom govoro o Stanju Unije pozvao EU na veće jedinstvo u svim oblastima unutrašnje i spoljne politike.

”Kada smo ujedinjeni mi Evropljani smo sila bez koje se ne može”, rekao je Junker...

Junker: Ujedinjeni možemo da izvozimo stabilnost na Z.Balkan

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker je u svom Pismu o namerama Evropske komisije pozvao na veće jednstvo EU kako bi se ojačala i stabilnost Zapadnog Balkana.

Junker je u Pismu o namerama Evropske komisije, čiji madat ističe sledeće godine, naglasio važnost nastavka rada na jačanju, jedinstvu i demokratičnosti Evrope.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane