Dačić u Berlinu: Razvoj rešava nasleđene probleme

Srbija nastoji da vodi proaktivnu, jasno profilisanu i osmišljenu spoljnu politiku koja doprinosi njenom boljem pozicioniranju na regionalnom, evropskom i širem međunarodnom planu, izjavio je danas u Berlinu prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić.

14 Septembar 2018 21:17
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pozvao je danas privrednike Berlina da posete Srbiju i lično se uvere da je naša zemlja spremna da ponudi izuzetno povoljne uslove poslovanja.

BERLIN - Srbija nastoji da vodi proaktivnu, jasno profilisanu i osmišljenu spoljnu politiku koja doprinosi njenom boljem pozicioniranju na regionalnom, evropskom i širem međunarodnom planu, izjavio je danas u Berlinu prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić.

Za Srbiju od ključnog interesa očuvanje stabilnosti u regionu i orijentacija svih zemalja ka što intenzivnijoj saradnji u svim oblastima, jer to omogućava održiv razvoj i same Srbije, rekao je Dačić na ceremoniji obeležavanja 20 godina Registrovanog udruženja berlinskih privrednika "Berlinski privredni razgovori", u diskusiji na temu "Zapadni Balkan u Evropi - mogućnosti i izazovi".

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane