Odbojkašice Srbije šampionke sveta

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Italiju 3:2 (21:25, 25:14, 23:25, 25:19, 15:12) i postala prvak sveta na prvenstvu u Japanu.

20 Oktobar 2018 15:03

JOKOHAMA - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Italiju 3:2 (21:25, 25:14, 23:25, 25:19, 15:12) i postala prvak sveta na prvenstvu u Japanu.

Izabranice Zorana Terzića u Jokohami ispisale su nove stranice najvećeg uspehe ženske srpske odbojke osvajanjem zlatne medalje, čime su spojile titule evropskog i svetskog prvaka, posle velike drame i meča punog preokreta protiv Italije.


Terzić: Prvaci sveta? Ostvaren san

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ističe da je osvajanjem titule prvaka sveta ostvaren dugogodišnji san.

Srbija je napravila najveći uspeh u istoriji ženske odbojke pobedom u finalu u Jokohami nad Italijom 3:2.


Ognjenović: Istorijska pobeda nad Italijom, ponosne smo

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović izjavila je danas da je ponosna na osvajanje titule prvaka sveta u Japanu.

Srbija je napravila najveći uspeh u istoriji ženske odbojke posle pobede u finalu Svetskog prvenstva u Jokohami nad Italijom od 3:2...


Bošković MVP, Rašić u idealnom timu SP

Srpska odbojkašica Tijana Bošković proglašena je za najbolju igračicu Svetskog prvenstva u Japanu, na kome je Srbija osvojila zlatnu medalju.

Bošković je pored evropske sada dobila i svetsku MVP nagradu, iako nije u idealnom timu...


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane