Moj posao je da branim Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se suverenitet Srbije na Kosovu i Metohiji ni po koju cenu ne može dovesti pod znak pitanja i da se na svaki način mora očuvati, ali je podsetio da Srbija nema potpuni suverenitet nad tom svojom pokrajinom već mnogo godina, desetinama godina.

08 Novembar 2018 23:17
Predsednik Srbije Aleksandar Vuccich poruccio je vecceras u razgovoru sa albanskim novinarima u Briselu, da je Srbija spremna da razgovara o mnogo toga, ali da prvo moramo da vidimo ssta che Srbi i Srbija da dobiju pa tek onda mozze da se razgovara o svemu drugom.

BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se suverenitet Srbije na Kosovu i Metohiji ni po koju cenu ne može dovesti pod znak pitanja i da se na svaki način mora očuvati, ali je podsetio da Srbija nema potpuni suverenitet nad tom svojom pokrajinom već mnogo godina, desetinama godina.

"Ne znam šta vise da kažem, a posebno mi je čudno i pomalo žalosno to što se neki od njih, ali to su samo neki od njih, nije to ni patrijarh ni većina vladika, najviše vole da se druže sa onima koji su najviše doprineli stvaranju suvereniteta nekih drugih na Kosovu i Metohiji", rekao je Vučić novinarima u Briselu povodom stava Svetog arhijerejskog sabora Srpske pravoslavne crkve o nedeljivosti KiM...


Neka ljudi vide jesam li ja Hitler ili neko drugi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, komentarišući naslovnu stranu sutrašnjeg "Danasa" na kojoj je na karikaturi doveden u vezu s nacističkim vođom Adolfom Hitlerom, da to govori o stepenu sloboda u Srbiji, ali i da njegove političke protivnike najviše nerviraju uspesi Srbije.

Na pitanje novinara da pokomentariše karikaturu na kojoj je povezan s Hitlerom i da kroz usta šefa poslaničkog kluba Srpske napredne stranke u Skupštini SRbije Aleksandra Martinovića on govori, Vučić je rekao: "O čemu je reč? A šta je rekao Martinović? A ja Hitler? A meni hitlerovci pobili celu familiju. Ali, dobro, šta ćete, to je demokratija u Srbiji. To je najvažnije da postoji, ili što bi oni rekli - diktatura na nivou u kojoj predsednika poredite sa Hitlerom"...


Da vidimo prvo šta Srbija dobija...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u razgovoru sa albanskim novinarima u Briselu, da je Srbija spremna da razgovara o mnogo toga, ali da prvo moramo da vidimo šta će Srbi i Srbija da dobiju pa tek onda može da se razgovara o svemu drugom.

Vučić je odgovarajući na pitanja rekao da je Srbija spremna za dijalog i da se ponaša odgovorno i ozbiljno i da je potrebno ponašati se tako i sprovoditi svoje obaveze...


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane