Za 404 nova radna mesta od Vlade Vojvodine 200 miliona

Predstavnicima 17 malih i srednjih preduzeća dodeljeni su danas ugovori za subvencije za otvaranje 404 nova radna mesta vredni 200 miliona dinara, a potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević rekao je da je to samo onoga što u vladi čine za brži ekonomski razvoj Vojvodine i cele Srbije.

09 Novembar 2018 14:23
Predstavnicima 17 malih i srednjih preduzeća dodeljeni su danas ugovori za subvencije za otvaranje 404 nova radna mesta vredni 200 miliona dinara, a potpredsednik Pokrajinske vlade Ðorđe Milićević rekao je da je to samo onoga što u vladi čine za brži ekonomski razvoj Vojvodine i cele Srbije.

NOVI SAD - Predstavnicima 17 malih i srednjih preduzeća dodeljeni su danas ugovori za subvencije za otvaranje 404 nova radna mesta vredni 200 miliona dinara, a potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević rekao je da je to samo onoga što u vladi čine za brži ekonomski razvoj Vojvodine i cele Srbije.

"Konkursi ne podrazumevaju samo otvaranje novih radnih mesta, već je tu i modernizacija proizvodnje, uvođenje nove opreme i tehnologija, kao i ravnomeran regionalni razvoj, jer smo prepoznali preduzeća koja ulažu u nerazvijene opštine i ona su dobila najviše sredstava. Tako da je korist višestruka", rekao je Milićević.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane