Ljajić: Mere diskriminatorske, treba da budu povučene

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da očekuje da se na sastanku Stalnog odbora za sprovođenje i pridruživanje takozvane Republike Kosovo EU 17. decembra, jasno kaže da mere Prištine o taksama nisu samo diskriminatorske, već da treba da budu povučene.

05 Decembar 2018 09:32

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da očekuje da se na sastanku Stalnog odbora za sprovođenje i pridruživanje takozvane Republike Kosovo EU 17. decembra, jasno kaže da mere Prištine o taksama nisu samo diskriminatorske, već da treba da budu povučene.

Ljajić je rekao da će na tom sastanku biti razmatrano kako se Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sprovodi i implementira...


Rekord u turizmu, devizni priliv blizu 1,3 mrld evra

I ova godina bila je rekordna za turizam Srbije, a približavamo se iznosu od 1,3 milijarde evra deviznog priliva samo od stranih turista i gostiju koji su posetili Srbiju, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

"Zabeležen je rast broja gostiju za 11 odsto, za 12 odsto je veći devizni priliv", rekao je ministar Ljajić za TV Pink...


Foto Tanjug/ D. Goll, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane