Vučić: Da pobedimo vojno SAD, nemojte ni da pomislite

Ramuš Haradinaj je potpuno u pravu kada kaže da će SAD, šta god da se desi, biti na njihovoj strani, bez obzira koliko Priština kršila međunarodno pravo, primetio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je krajnje vreme da se pomirimo s tim.

07 Decembar 2018 14:21
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, komentarišući to što je deo opozicije proveo noć u parlamentu, u šali primetio da, ako nisu imali drugo, onda je i to dobro mesto.

KRAGUJEVAC - Ramuš Haradinaj je potpuno u pravu kada kaže da će SAD, šta god da se desi, biti na njihovoj strani, bez obzira koliko Priština kršila međunarodno pravo, primetio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je krajnje vreme da se pomirimo s tim.

Istakao je da je odavno jasno da SAD stoje iza Albanaca i da oni ništa nikada nisu radili sami...


Hvala Madagaskaru, umećemo da cenimo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas Madagasakru na povlačenju odluke o priznanju Kosova i poručio da će Srbija to umeti da ceni u budućnosti.

On je novinarima u Kragujevcu preneo da je jutros razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Madagasakara i da mu se zahvalio na toj odluci...


SR najbezbednija u Evropi, želimo još bolje rezultate

Srbija je najbezbednija zemlja u Evropi, ali trudićemo da ostvarimo još bolje rezultate na tom polju, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje novinara kako komentariše pisanje medija da je broj krivičnih dela i ubistava u zemlji u porastu.

"Postoji kampanja u Srbiji u kojoj bi trebalo da se govori o užasnoj nezbezbednosti Srbije. Srbije je danas najbezbednija u Evropi", rekao je Vučić, navodeći zvanične podatke o broju izvešenih krivičnih dela ubistava...


Nemojte misliti da možemo da pobedimo vojno SAD

KRAGUJEVAC, 7. decembra (Tanjug) - Ramuš Haradinaj je potpuno u pravu kada kaže da će SAD, šta god da se desi, biti na njihovoj strani, bez obzira koliko Priština kršila međunarodno pravo, primetio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je krajnje vreme da se pomirimo s tim.

Istakao je da je odavno jasno da SAD stoje iza Albanaca i da oni ništa nikada nisu radili sami...


Autoput Kragujevac-Batočina biće potpuno gotov sledeće godine

Autoput od Kragujevca do Batočine biće potpuno gotov sledeće godine, a razmatra se i mogućnost izgradnje autoputa od Kragujevca do Gornjeg Milanovca u narednim godinama, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara rekao da bi sledeće godine trebalo da potpišemo i ugovor za izgradnju tzv. Moravskog koridora odnosno autoputa od Pojata do Preljine...


Vučić o opoziciji u Skupštini: Ako nisu imali bolje mesto...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, komentarišući to što je deo opozicije proveo noć u parlamentu, u šali primetio da, ako nisu imali drugo, onda je i to dobro mesto.

"Zabavljaju se ljudi. Vidim da su dovodili tajkune na žurku noćas, tako da, ako nisu imali neko bolje mesto i to je dobro mesto. Uvek je lepo da se neko zabavlja i zanima, posebno kad "privedete" tajkune koji imaju mnogo para, mogu i dobru večeru da naprave. Baš lepo. Uvek je dobro, uvek više PDV-a bude u okolnim radnjama, ostane za državu, uvek se tome radujem", rekao je Vučić novinarima u Kragujevcu...

Foto Tanjug/Tanja Valič

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane