Vučić: Srbija je pouzdan partner Rusiji

Srbija je pouzdan partner Rusiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu ruskoj agenciji Tass uoči sutrašnje posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji.

16 Jan 2019 17:24

BEOGRAD - Srbija je pouzdan partner Rusiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu ruskoj agenciji Tass uoči sutrašnje posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji.

"Ja to mislim, ja to radim tako, ja ne lažem, možda se nekom ne sviđaju moje reči, ali ja mislim da smo pouzdan partner Rusiji. Kada kažem "da" predsedniku Putinu, onda mi to i uradimo", rekao je Vučić...


Nadam se da će pravoslavci prevazići pokušaje podele

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je nadu da će pravoslavni hrišćani moći da prevaziđu pokušaje podele pravoslavnog sveta.

On je to rekao u intervjuu datom agenciji Tass, a uoči posete ruskog predsednika Vladimira Putina Beogradu...


Posebna čast uručivanje Ordena lično od Putina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u intervjuu za rusku agenciju Tass da posebnom čašću smatra to što će mu ruski predsednik Vladimir Putin uručiti Orden Aleksandra Nevskog.

"Velika je čast za mene i Srbiju dobijanje Ordena Aleksandra Nevskog. Predsednik Putin je ojačao poziciju Rusije u svetu, zbog toga je posebna privilegija dobijanje te nagrade od njega", istakao je Vučić...


Foto Tanjug/ D.Goll, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane