Nema curenja iz cisterni niti opasnosti na pruzi kod Niša

Na pruzi u blizini Niša, gde je rano jutros iskliznulo pet vagon-cisterni tovarenih fosfornom kiselinom, nije došlo do curenja i nema nikakve opasnosti po ljude, izjavio je Tanjugu direktor sektora za saobraćajne poslove u Infrastrukturi železnice Srbije Dejan Đorđević.

10 Februar 2019 12:26
Na pruzi u blizini Niša, gde je rano jutros iskliznulo pet vagon-cisterni tovarenih fosfornom kiselinom, nije došlo do curenja i nema nikakve opasnosti po ljude, izjavio je Tanjugu direktor sektora za saobraćajne poslove u Infrastrukturi železnice Srbije Dejan Ðorđević.

BEOGRAD - Na pruzi u blizini Niša, gde je rano jutros iskliznulo pet vagon-cisterni tovarenih fosfornom kiselinom, nije došlo do curenja i nema nikakve opasnosti po ljude, izjavio je Tanjugu direktor sektora za saobraćajne poslove u Infrastrukturi železnice Srbije Dejan Đorđević.

"Tom prilikom nije došlo do oštećenja vagon-cisterni niti do curenja materije iz njih, to znači da na mestu događaja ne postoji nikakva opasnost niti po stanovništvo niti po životnu sredinu", rekao je Đorđević.

Foto Tanjug/D.Aničić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane