Štrahe i Dodik o jačanju saradnje dve partije, RS i Austrije

Predsednik SNSD-a i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik Slobodarske partije i austrijski vicekancelar Hajnc Kristijan Štrahe razgovarali su danas u Beču o potrebi jačanja saradnje ove dve partije, kao i produbljivanju i jačanju odnosa Austrije i Republike Srpske, prenela je SRNA.

11 Februar 2019 18:15

BEČ - Predsednik SNSD-a i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik Slobodarske partije i austrijski vicekancelar Hajnc Kristijan Štrahe razgovarali su danas u Beču o potrebi jačanja saradnje ove dve partije, kao i produbljivanju i jačanju odnosa Austrije i Republike Srpske, prenela je SRNA.

Dodik je upoznao Štrahea o aktuelnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH, a sagovornici su razmenili mišljenja i o migrantskoj krizi i proširenju EU...


Štrahe: Blokada ne doprinosi napretku

Austrijski vicekancelar i lider Slobodarske partije Austrije (FPO) Hajnc-Kristijan Štrahe kritikovao je danas blokadu formiranja vlasti u Bosni i Hercegovini, ocenivši da blokada bilo koje vrste ničemu ne doprinosi.

Štrahe je, u razgovoru sa predsednikom SNSD-a, srpskim članom predsedništva BiH Miloradom Dodikom u Beču, kazao da ko blokira - ne želi napredak...


Foto Tanjug / T. Valić, arhiva


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane