Đukić Dejanović: Populaciona politika briga svih u državi

Upravljanje migracijama, kao i pronatalitetna politika su izuzetno značajne obaveze države, ali ne samo države, nego svakog grada, opštine, mesne zajednice, svake porodice i svakog pojedinca, izjavila je danas ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović.

14 Mart 2019 19:20
Upravljanje migracijama, kao i pronatalitetna politika su izuzetno značajne obaveze države, ali ne samo države, nego svakog grada, opštine, mesne zajednice, svake porodice i svakog pojedinca, izjavila je danas ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Ðukić Dejanović.

BEOGRAD - Upravljanje migracijama, kao i pronatalitetna politika su izuzetno značajne obaveze države, ali ne samo države, nego svakog grada, opštine, mesne zajednice, svake porodice i svakog pojedinca, izjavila je danas ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović.

Navela je da populaciona politika politika svih u državi i istakla da predstavnici države i donosioci odluka treba da stvore uslove da mladi ostaju u Srbiji.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

SLAVICA DJUKIC-DEJANOVIC I MIODRAG JEVTIC

vrh strane