Građani iz cele Srbije sutra u Beogradu, pre skupa koncert

Sutra, 19. aprila, ispred Narodne skupštine u beogradu, predsednik SNS i Srbije i pozvaće građane iz cele Srbije da se ujedine oko svih važnih pitanja za državu i narod, jer je jedinstvo, kako je ranije rekao, u borbu za srpske interese, posebno na Kosovu i Metohiji, ali i u celom regionu, od presudnog značaja.

18 April 2019 13:03

BEOGRAD - Sutra, 19. aprila, ispred Narodne skupštine u beogradu, predsednik SNS i Srbije i pozvaće građane iz cele Srbije da se ujedine oko svih važnih pitanja za državu i narod, jer je jedinstvo, kako je ranije rekao, u borbu za srpske interese, posebno na Kosovu i Metohiji, ali i u celom regionu, od presudnog značaja.

Sutrašnji skup koji se odvija u okviru kampanje predsednika Aleksandra Vučića „Budućnost Srbije“, na kome se ocekuje ogroman broj gradana, zvanično bi trebalo da počne u 18. časova, a kako Tanjug saznaje pre predsednika Vučića građanima će se obratiti ii predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, premijerka Srbije Ana Brnabić, šef srpske diplomatije Ivica Dačić i jedan od heroja sa Košara, penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski.


Foto Tanjug/F.Krainčanić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane