Tod u poseti AMSS: Drago mi je što sam među prijateljima

Prvi čovek Svetske automobilske federacije (FIA) i specijalni izaslanik generalnog sekretara UN za bezbednost na putevima Žan Tod posetio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS) i rekao je da mu je drago što je među prijateljima u Srbiji.

09 Maj 2019 15:38
Prvi čovek Svetske automobilske federacije (FIA) i specijalni izaslanik generalnog sekretara UN za bezbednost na putevima Žan Tod posetio je danas Auto-moto savez Srbije (AMŠ) i rekao je da mu je drago što je među prijateljima u Srbiji.

BEOGRAD - Prvi čovek Svetske automobilske federacije (FIA) i specijalni izaslanik generalnog sekretara UN za bezbednost na putevima Žan Tod posetio je danas Auto-moto savez Srbije (AMŠ) i rekao je da mu je drago što je među prijateljima u Srbiji.

"Veoma sam srećan što sam ovde. Upoznati smo sa dramom koja se desila našem prijatelju Mirku (Butuliji) i važno mi je da pokažemo podršku i prijateljstvo i da vam poželim sve najbolje, kao i da kažem svima da je FIA porodica bliska svima. Nastavićemo kontinuitet u dobrom radu. Iskoristio sam priliku da obiđem region i drago mi je što sam ovde", rekao je Tod novinarima posle sastanka u Auto moto savezu Srbije.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

TOD I STOJIC

vrh strane