Savićević: Utakmica protiv kosovske selekcije kao svaka druga

Predstojeći meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. u kojem će Crna Gora u Podgorici dočekati kosovsku selekciju je utakmica kao i svaka druga, izjavio je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević.

16 Maj 2019 12:05
Predstojeći meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. u kojem će Crna Gora u Podgorici dočekati kosovsku selekciju je utakmica kao i svaka druga, izjavio je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević.

BEČ - Predstojeći meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. u kojem će Crna Gora u Podgorici dočekati kosovsku selekciju je utakmica kao i svaka druga, izjavio je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević.

“Očekujem da se svi ponašaju kao i na svaku drugu himnu, nema tu specijalnog ponašanja, to je utakmica kao i svaka druga”, rekao je Savićević Tanjugu u Beču, gde je učestvovao u prezentaciji Crne Gore u organizaciji mreže za razvoj biznisa u jugoistočnoj Evropi (SEEBDN) i bečkog dnevnika "Prese", na spekulacije kako bi se mogli ponašati tokom intoniranja himne Kosova reprezentativci Crne Gore poreklom iz Srbije.


Zvezda napravila podvig, teško protiv bogatih

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dejan Savićević izjavio je u Beču da je njegov nekadašnji klub plasmanom u Ligu šampiona napravio podvig i da se nada da će Zvezda u narednim godinama biti, ako ne učesnik Lige šampiona, onda bar stalni učesnik Lige Evrope.

Savićević, koji je sinoć u Beču učestvovao na prezentaciji Crne Gore u organizaciji mreže za razvoj biznisa u jugoistočnoj Evropi (SEEBDN) i bečkog dnevnika "Prese", ukazao je da je teško da klubovi iz regiona pariraju velikim evropskim klubovima, kao u vreme kada je on igrao za Crvenu zvezdu, koja je osvojila trofej Kupa šampiona 1991. godine, a zatim i titulu klupskog svetskog prvaka.


Liverpul favorit, ali zašto da ne i Totenhem?

Liverpul je favorit , ali ni Totenhem nije bez šansi u finalu Lige šampiona, kaže legendarni fudbaler Crvene zvezde Dejan Savicević, član generacije koja je u Bariju 1991. godine podigla šampionski trofej.

"Liverpul je favorit, ali Totenhem je u dosadašnjem toku takmičenja i u Ligi šampiona i u Premijer ligi pokazao da je dobra ekipa i da mogu da se nadaju pobedi u finalu. Zašto da ne?”, rekao je Savićević Tanjugu u Beču prognozirajući ishod finala LŠ.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

DEJAN SAVICEVIC

vrh strane