Mihajlović: Hvala radnicima,inženjerima,alpinistima...

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović poručila je danas da je završetak izgradnje auto-puta kroz Grdeličku klisuru velika pobeda svih koji su radili na tom projektu i omogućili da Srbija dobije najmoderniji auto-put na najlepšem mestu u Srbiji.

18 Maj 2019 21:44

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović poručila je danas da je završetak izgradnje auto-puta kroz Grdeličku klisuru velika pobeda svih koji su radili na tom projektu i omogućili da Srbija dobije najmoderniji auto-put na najlepšem mestu u Srbiji.

"Hvala inženjerima, minerima, alpinistima, radnicima, projektantima i svima koji su doprineli da Srbija dobije moderan, bezbedan, i po svemu veličanstven auto-put. Ovo je pobeda svih vas koji ste gradili ovaj auto-put i ostavili nešto čemu će se diviti buduće generacije. U ovaj auto-put ugrađeni su vaše znanje, iskustvo, energija, rad i ljubav prema Srbiji, i na to možete da budete ponosni, kao što smo mi ponosni na vas", rekla je potpredsednica Vlade nakon obilaska trase auto-puta kroz Grdeličku klisuru, a navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.


Mihajlovićeva: Završili smo najveći projekat

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je da je puštanje celog južnog kraka Koridora 10 pobeda graditelja koji su izgradili moderan auto-put na najtežem gradilištu u Evropi, ali i pobeda Srbije, koja završava svoj najveći infrastrukturni projekat.

"Danas Srbija treba da bude ponosna, i naši građevinari, koji su izgradili veličanstven auto-put na najlepšoj i najtežoj deonici u Evropi, ali i svi naši građani, jer za Srbiju nema važnijeg puta od Koridora 10. Uspeli smo da završimo najveći projekat u zemlji, koji se radio 30 godina i bez kojeg ni region ni Evropa nisu mogli biti u potpunosti saobraćajno povezani", navela je ministarka.


FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane