Vučić: Sastanka u Parizu najverovatnije neće biti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da sa 99 odsto sigurnosti može da kaže da sastanka u Parizu neće biti.

20 Jun 2019 11:33

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da sa 99 odsto sigurnosti može da kaže da sastanka u Parizu neće biti.

„Mislim da Albanci nisu spremni da razgovaraju ni o čemu važnom, da su na poseban način želeli da pošalju poruku Nemcima i Francuzima da nisu Evropljani ti koji treba da rešavaju kosovski problem“, rekao je on gostujući na TV Pink...


Neće me pobediti, a uvek ću priznati demokratsku volju naroda

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će uvek da prizna demokratsku volju naroda, a da je opozicija svetlosnim miljama daleko od pobede na izborima.

"Ja cu otici, oni me neće pobediti. I neće biti ni blizu da me pobede. Naši rezultati su toliko dijametralni, da se to odmah primećuje", istakao je Vučić za tv Pink...


Mi smo prepolovili broj siromašnih odnosu na 2012. godinu

Stopa apsolutnog siromaštva u Srbiji danas je dvostruka niža nego pre 2012. godine, a broj siromašnih se svake godine dramatično smanjuje, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u odgovor na kritike političkih protivnika da uživa podršku najsiromašnijih, koji veruju u njegova obećanja.

Vučić je to rekao gostujući u Novom jutru TV Pink upitan da prokomentariše izjavu profesora Filozofskog fakulteta Ognjena Radonjića u emisiji ''Utisak nedelje'' da se "obraća" manje obrazovanim građanima koji nemaju stanove, ni za hranu, koji su uplašeni za egzistenciju i da je takvih u Srbiji pola miliona...


Ne uplićite nedužne u političke obračune

Predsednik Aleksandar Vučih istakao je danas da je sit toga da se bori za Srbiju, a da samozvana elita priča da ništa ne radi i još preti "grdnim batinama".

"Hajde da dobijem već jednom te grdne batine, obećavam da ću biti sam bez obezbeđenja. Sit sam toga da radiš po ceo dan i boris se za zemlju, a da ti najgori govore kako su elita", rekao je Vucić...


Uradili smo mnogo, neću da se pretvorimo u dosovske stranke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je SNS uradio mnogo za zemlju i da ne želi da se aktuelna vlast pretvori u "dosovske" stranke, u one koji su živeli samo da bi pljačkali, a da ništa za zemlju nisu uradili.

Vučić je, objasnjavajući šta je tačno rekao na Glavnom odboru, jer je svašta o tome pisano, kazao da voli da u Srbiji ima što više bogatih ljudi, ali da ne želi da se oni bogate na državnoj grbači...


Srbija u dobrom stanju, problem očuvanje mira zbog PR

Srbija je u veoma dobrom stanju, naš najveći problem je očuvanje mira i stabilnosti zbog neodgovorne politike Albanaca na KiM, ali sam siguran da to sada sve evropske sile vide, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"To sve evropske zemlje vide, što nama neće previše pomoći, ali je dobro da svakome bude jasno da Srbija za to nije odgovorna", rekao je Vučić za Pink...


Izbori će biti teški - pokušaće da oslabe Srbiji

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić istakao je danas da će naredni parlamentarni izbori u Srbiji biti teški, jer će postojati pritisci spolja i iznutra sa ciljem da se oslabi Srbija i njegova stranka.

Vučić je, na TV Pink, kazao da će izbori biti održani u martu ili početkom aprila...


Danas s jednom japanskom kompanijom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su u toku pregovori sa jednom japanskom kompanijom o ulaganjima u Srbiju.

On je za tv Pink rekao da se već godinu dana radi sa njima, ali da danas još neće biti potpisivanja ugovora...


Brinem zbog zahteva onih koji podržavaju štrajk osmaka

Ne brinem za proteste dece koja ne vole da idu u školu, već zbog zahteva određenih političara i akademskih građana koji zahtevaju da se ukine polaganje testova za maturu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Povodom vesti o tome da su testovi za malu mature procureli i protesta pojedine dece zbog toga, predsednik Vučić kaže da je neko u nadležnim organima morao da vodi računa o svemu, ali da ne treba srušti odgovornost na jednu osobu...


Srbija sigurna ekonomija, investitori zainteresovani

Predsednik Srbije Aleksandar Vučicć izjavio je da je Srbija juče dobila 1,65 odsto kamate na desetogodišnje kredite što će dovesti nove investitore u zemlju.

"To je strašno važan signal za investitore i da ćemo imati sve više investicija. Ne samo da smo sigurna ekonomija, već su uvereni u uspeh Srbije. To pokazuje da nam je finansijski sistem stabilan. I to znači da ćemo uštedeti na kamati", rekao je Vučić za TV Pink...


Ne postoji nikakvo poverenje, već forsiranje laži

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je opozicija stvorila takvu atmosferu u društvu da više ne postoji nikakvo poverenje već stalno forsiranje laži uprkos činjenicama.

"U našoj zemlji šta god da izgovorite ljudi će da kažu da to ne mora da bude istina... samo je potreban tzv. emocionalni pristup da morate da lažete", rekao je Vučić gostujući na Pinku...


Srbija štiti svoje interese, sarađuje sa svima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da Srbija mora da štiti svoje interese i svoju zemlju, ali da mora i da brani dobre odnose sa svim svetskim silama.

"Toliko smo mali da moramo da vodimo računa o interesima naše zemlje, da pronađemo najbolji ugao da čuvamo svoju nezavisnost, štitimo svoju zemlju i branimo odnose sa svetskim siliama", poručio je Vučić u "Novom jutru" na TV Pink.


Foto Tanjug/S.Radovanović, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane