Brnabić: Srbija ne spori da je u Srebrenici počinjen zločin

Srbija ne spori da je u Srebrenici počinjen zločin, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i dodala da izražava duboko sučešće i saosećanje sa porodicama i prijateljima žrtava.

12 Jul 2019 14:58
Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da ja sigurna u budućnost Fijatove fabrike u Kragujevcu i navela da se sa novom upravom razgovara o konkretnim planovima.

BEOGRAD - Srbija ne spori da je u Srebrenici počinjen zločin, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i dodala da izražava duboko sučešće i saosećanje sa porodicama i prijateljima žrtava.

Na pitanje novinara zašto je problem da Srbija kaže da je u Srebrenici počinjen genocid, ona je rekla da kao predsednica Vlade Srbije može da se rukovodi samo onim što je reklo najviše zakonodavno telo, Skupština Srbije, kroz Deklaraciju o osudi zločina u Srebrenici...


Brnabić sigurna u budućnost Fijata u Kragujevcu

Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da ja sigurna u budućnost Fijatove fabrike u Kragujevcu i navela da se sa novom upravom razgovara o konkretnim planovima.

Na pitanje novinara šta će biti sa Fijatom do kraja godine i koliko su realne priče o početku proizvodnju električnih automobila, ona je rekla da ne može da potvrdi tu informaciju, ali da razgovori idu u tom smeru...


Đilas nije mislio na Zrenjanince dok je bio vlast

Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da se rešava problem pijaće vode u Zrenjaninu i da Dragan Đilas nije mislio o građanima Zrenjanina dok je bio na vlasti i kada je mogao da pomogne, već da ih se setio sada kada je opozicija.

Ona je na taj način prokomentarisala tvit Đilasa koji je premijerku podsetio da je Zrenjanincima obećala da će imati pijaću vodu do 10. jula...

FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane