Odgovor Siniše Jasnića na optužbe rukovodsva UŠSS

Doskorašnji predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Srbije (USSS) Siniša Jasnić reagovao je na optužbe sadašnjeg rukovodstva da je on potrošio 3,7 miliona dinara iz budžeta zbog čega srpski studenti nisu učestvovali na letnjoj Univerzijadi u Napulju.

02 Avgust 2019 13:11

BEOGRAD - Doskorašnji predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Srbije (USSS) Siniša Jasnić reagovao je na optužbe sadašnjeg rukovodstva da je on potrošio 3,7 miliona dinara iz budžeta zbog čega srpski studenti nisu učestvovali na letnjoj Univerzijadi u Napulju.

"Vezano za neučešće u Napulju i izjavu u kojoj sam oklevetan, da sam potrošio 3,7 miliona dinara, od novog rukovodstva UŠS na čelu sa tzv. predsednikom Dejanom Madićem, koji je u sukobu interesa i sportskim direktorom u pokušaju Milošem Obradovićem, želim da kažem da nisam ni fizički, a ni teoretski bio u mogućnosti da potrošim novce koje su oni dobili i potrošili. Zbog nepravdanja istih sredstava, a za koje oni kazu da ja nisam pravdao, Ministarstvo sporta im nije uplatilo budžetska sredstva za 2019. godinu", navodi Jasnić u saopštenju koje je dostavljeno Tanjugu.

Foto Tanjug arhiva


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane