Đorđević: U januaru predlog Strategije o migracijama

Ministar za rad Zoran Đorđević izjavio je danas da očekuje da bi predlog Strategije o migracijama mogao da bude upućen Vladi Srbije u januaru naredne godine i da bi, ako ona bude prihvaćena, do avgusta trebalo da bude izrađen i akcioni plan.

05 Avgust 2019 11:20
Ministar za rad Zoran Ðorđević izjavio je danas da očekuje da bi predlog Strategije o migracijama mogao da bude upućen Vladi Srbije u januaru naredne godine i da bi, ako ona bude prihvaćena, do avgusta trebalo da bude izrađen i akcioni plan.

BEOGRAD - Ministar za rad Zoran Đorđević izjavio je danas da očekuje da bi predlog Strategije o migracijama mogao da bude upućen Vladi Srbije u januaru naredne godine i da bi, ako ona bude prihvaćena, do avgusta trebalo da bude izrađen i akcioni plan.

On je nakon sastanka sa članovima Organizacije srpskih studenata u inostranstvu (OSI) rekao da je Kordinacioni tim za praćenje ekonomskih migracija formiran u januaru ove godine i da očekuje da bi posle godinu dana rada, odnosno u januaru 2020. Vladi Srbije mogao da predloži Strategiju.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

UCESNICI

vrh strane