Srbija će nastaviti da traži pravdu za decu Goraždevca

U organizaciji Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, danas je u Beogradu obeleženo 16 godina od stradanja srpske dece u Goraždevcu, a obeležavanju u "Spomen sobi" prisustvovao je ministar za rad, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević, koji je poručio da će Srbija nastaviti da traži pravdu i krivce za taj zločin.

13 Avgust 2019 14:55
U organizaciji Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, danas je u Beogradu obeleženo 16 godina od stradanja srpske dece u Goraždevcu, a obeležavanju u "Spomen sobi" prisustvovao je ministar za rad, socijalna i boračka pitanja Zoran Ðorđević, koji je poručio da će Srbija nastaviti da traži pravdu i krivce za taj zločin.

BEOGRAD - U organizaciji Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, danas je u Beogradu obeleženo 16 godina od stradanja srpske dece u Goraždevcu, a obeležavanju u "Spomen sobi" prisustvovao je ministar za rad, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević, koji je poručio da će Srbija nastaviti da traži pravdu i krivce za taj zločin.

"Tragedija nije počela pre 16 godina, počela je odavno, kulminirala je 1998. i 1999. godine, a traje i danas. Nećemo zaboraviti na žrtve i nećemo prestati da tražimo krivce i kao predstavnik Vlade kažem: 'Kosovo je Srbija i tako će i biti zauvek'", rekao je Đorđević.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ZORAN DJORDJEVIC

vrh strane