Vesić: Vlada nam daje novac jer neke projekte radimo zajedno

Vlada Srbije često uplaćuje novac Gradu, jer postoje projekti koji nisu samo lokalnog, već i od nacionalnog značaja, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagujući na kritike zbog toga što je vlada uplatila 220 miliona dinara Gradu za izgradnju Doma zdravlja u Borči.

11 Septembar 2019 15:16

BEOGRAD - Vlada Srbije često uplaćuje novac Gradu, jer postoje projekti koji nisu samo lokalnog, već i od nacionalnog značaja, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagujući na kritike zbog toga što je vlada uplatila 220 miliona dinara Gradu za izgradnju Doma zdravlja u Borči.

Vesić je podsetio da je gradski budžet ove godine najveći u istoriji Beograda i iznosi 1,134 miliona evra što je, dodaje, duplo više nego za vreme bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa kada je budžet iznosio 630 miliona evra.


Saobraćaj od Starine Novaka do Takovske pušta se 15. septembra

Saobraćaj u Ulici 27. marta, od Starine Novaka do Takovske, biće pušten 15. septembra, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Očekuje se, rekao je za "Telegraf", da do kraja septembra ili u prvim danima oktobra bude pušten saobraćaj u Ulici kraljice Marije, na potezu od Ruzveltove do Starine Novaka, čime će čitav deo od Ruzveltove do Takovske biti rekonstruisan.


Foto Tanjug/F.Krainčanić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane