Da li je televizija N1 cenzurisala Đukanovića?

Pojedini mediji i portali objavili su da je N1 televizija na YouTube kanalu objavila "cenzurisan snimak" emisije Presing, bez dela u kojem je gost, član Predsedništva SNS, Vladimir Đukanović tražio od voditelja, direktora N1 Jugoslava Ćosića, da objasni zašto i kako uopšte ta televizija posluje sa gubitkom.

11 Septembar 2019 16:49

BEOGRAD - Pojedini mediji i portali objavili su da je N1 televizija na YouTube kanalu objavila "cenzurisan snimak" emisije Presing, bez dela u kojem je gost, član Predsedništva SNS, Vladimir Đukanović tražio od voditelja, direktora N1 Jugoslava Ćosića, da objasni zašto i kako uopšte ta televizija posluje sa gubitkom.

"Zašto vam firma četiri godine unazad ima tolike gubitke? U EU bi vas pitali zašto imate tolike gubitke. Vlasnik ste druge firme, koja sa jednim zaposlenim ostvaruje plus, svaka čast", istakao je Đukanović, i dodao: "Sedam i po miliona evra imate gubitka za četiri godine. Kako isplaćujete plate za 140 radnika? Ili izbegavate da plaćate doprinos za porez na dobit. To bi građani voleli da znaju", rekao je on.


Foto jutjub/N1/printskrin

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane