Šta Vučića čeka u Njujorku i šta može da očekuje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje danas u Njujork, gde će učestvovati na 74. zasedanju Generalne skupštine UN, u čijem fokusu će biti klimatske promene, a na agendi srpskog predsednika u fokusu će svakako biti izgledi za rešavanje kosovskog pitanja "po najmanjoj mogućoj ceni" za Srbiju.

23 Septembar 2019 07:16
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje sutra u Njujork, gde će učestvovati na 74. zasedanju Generalne skupštine UN, u čijem fokusu će biti klimatske promene, dok će na agendi srpskog predsednika u centru pažnje svakako biti izgledi za rešavanje kosovskog pitanja "po najmanjoj mogućoj ceni" za Srbiju.

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje danas u Njujork, gde će učestvovati na 74. zasedanju Generalne skupštine UN, u čijem fokusu će biti klimatske promene, a na agendi srpskog predsednika u fokusu će svakako biti izgledi za rešavanje kosovskog pitanja "po najmanjoj mogućoj ceni" za Srbiju.

Vučić će boraviti u SAD do 26. septembra, a prvog dana boravka sastaće se sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel kao i sa predsednikom Vlade Grčke Kirjakosom Micotakisom, saopštila je Pres služba predsednika.


Foto Tanjug/D.Kujundžić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane